Zrće letos BUDE!

Zrće chystá velký opening na začátku července. Přečti si, jak bude vypadat letošní sezona.

Hranice otevřeny

Situace se každým dnem zlepšuje. Hranice jsou směrem do Chorvatska otevřené a při návratu od 15. 6. není třeba předložit negativní test na koronavirus ani podstoupit karanténu. Na Zrće se dostaneme. Chorvatsko od začátku pandemie eviduje téměř 5x méně nakažených než ČR.

Kluby otevřeny

Od 1. července jsou v Chorvatsku povoleny open akce do 1 000 lidí/klub. Klub NOA začíná letošní sezonu v polovině června, jeden z nejznámějších klubů světa Papaya otevře své brány na začátku července. Otevírací doba klubů nebude omezena a nebude nutné pařit s rouškou. Upřímně si neděláme iluze, že by někdo stál před klubem a počítal lidi 😅

Zrušena byla některá vystoupení zahraničních DJs. Přesto nepřijdeš o atmosféru nejlepší klubů světa v plné produkci main stage a hraní rezidentních DJs. To s sebou navíc přinese výhodu bezplatného vstupu do klubů každý den do půlnoci, zlevnění drinků a spoustu dalších výhod, kterými se budou kluby snažit nalákat klienty. Pro nás to znamená více prostoru pro naše CZ/SK DJs, větší stmelení celé Party Kýbl party, více prostoru na pláži a stejně tak v klubech, které nebudou narvané Italy.

Chybět nebude ani all inclusive party boat! Pravidelně nejžádanější akce celého zájezdu. 3hodinová party plavba s koupáním za doprovodu DJs. Jenom moře, loď, hudba, parta lidí a ty s vychlazeným drinkem v ruce.

Kluby pojedou až do rána

Nepřijdeš o odpolední pool party

Pláž Zrće letos otevřena bez omezení

Program s rezidentními a CZ/SK DJs

Chybět nebude ani party boat

Party loď – zastávka na koupání

Předchozí Další

Lepší než normálně?

V době, kdy jsou po celém světě zrušené festivaly, tak máme unikátní možnost zapařit v nejlepších open air klubech světa. Sejdou se lidi, pro který je nejen Zrće, ale obecně party srdcová záležitost, a podstata naší velký Party Kýbl party bude dávat ještě větší smysl.

Možná letos znovu zažijeme skvělou atmosféru našich prvních zájezdů z roku 2013, kdy ještě Zrće nebyla taková masovka. A to se už příští rok nemusí znovu opakovat!

Letecky i autobusem

Vyber si jeden z 12 termínů za last minute ceny. Každý termín jedeme zapařit jako parta lidí. Nejlevnější letecký 7denní zájezd teď pořídíš za 9 900 Kč. Intenzivní 4denní zájezd autobusem jen za 3 900 Kč. Kapacita termínu bude omezena, nečekej s rezervací.

TERMÍNY A CENY