Recenze a hodnocení

Johy Zrće 31.7.2023 12:03

Na zrce jsem byla před 4 lety poprvé, pak znova minuly a tento rok a musím říct že za ty 3 roky to jde opravdu dolu. Už v buse se průvodci chovají jako že předpokládají že tam nikdo není poprvé a tak všichni všechno vědí. Žádné průběžné info během cesty, nic. Jediný z 5 průvodců za poslední moje 2 zájezdy co se snažil předávat nějaké info byl Denis i když měl taky v některých vecech trochu zmatek, ale aspoň se snazil. Potom organizace check inu opět nulová, nehledě na to že si musíte pockat 4 hodiny než dostanete pokoj. Nechápu proč se nemůže nejak upravit doba odjezdu aby se nemuselo tak dlouho čekat. Další zklamání bylo poslední den odjezdu, kdy místo v 9 se odjizdelo ve 4 odpoledne takže místo zaplacených 5 dnů mate vlastně jen 4 a půl. Příjezd do Brna byl ve 3 rano, takže pokud nemáte vlastní odvoz z Brna nebo nebydlite přímo v Brně, jste odkázáni na dlouhé čekání na spoj domu. Za mě zklamání, příště už raději sami na sebe.

Jaroslav frejkovsky Budapešť 25.5.2023 17:08

Bohužel sem nemohl jet což mě mrzí ale ještě více mě mrzí že mi do dnešního dne nebyla vrácena záloha za Budapešť i když sem telefonoval ze slečnou od vás která mi řekla že mi určitě zavolá tak nic a už měsíc mi nikdo u vás nebere telefon trošku ostuda a trapas

Jakub Budapešť 27.12.2022 20:10

Zájezd do Budapešti byl mým prvním s Pártykýblem a nešlápl jsem vedle. Celý tým průvodců byl velmi přátelský a i když jsme se viděli poprvé, tak mi to tak rozhodně nepřipadalo.



Celkově byl čas v Budapešti využitý na maximum. Začalo to už v autobuse, díky skvělé partě co se do Maďarska vydala. Nebylo tomu ani jinak v hostelu a dobrá atmosféra se přesunula i do prvního klubu. Klub měl několik stagí a hudba byla spíše komerční diskotéková. Průvodci byli samozřejmě připravení a komu to nestačilo tak se přemístil na loď, kde se hrálo DnB a pravá rave párty byla na světě.



Druhý den se navštívily místní lázně, kde se ve střešním vyhřívaném bazénu doplnila hladinka na sobotní večer. Cesta do a z lázní vedla historickým centrem města a tak jsme okusili i něco z kultury. Sobotní večer se pak skládal z plavby po Dunaji a byla možnost zahlédnout další památky. Po ukončení plavby jsme se přesunuli do klubu kde bylo opět několik stagí, kde každá stage byla v jiném žánru. V neděli pak už jen zabalit a vrátit se domů.



Sešla se nás skvělá parta a právě i díky tomu vznikly dobré vzpomínky a těším se až spolu zase s Pártykýblem vyrazíme na další rave 🖤

Radim Budapešť 27.12.2022 20:00

Párty v Budapešti byla naprosto famózní...pruvodci opět skvělí❤️koupání, kluby a ti lidi co jsme se sešli,to byla bomba💣👌 určitě jedeme znovu a moooc doporučujeme ,je tam spousta věcí co se dá dělat i k vidění...ale kdo mejdaní,tak toho moc nestihne 🤣 byla to jízda ,děkujeme a pojedem zas na 100%🤝🕺

Gabriela Budapešť 27.12.2022 19:55

Jedním slovem BRUTÁLNÍ 🫶🏽 všichni urvaní ze řetězu, nespočet panáků a bláznů.

Děkujeme, příště jedeme zas ❣️

#megaskejťáci z oe

Jan Budapešť 26.12.2022 21:12

Tohle byla fakt bomba. Budapest je nadherna a zajimava, to vse v kombinaci s peknymi a pratelskymi pruvodcimi a skvelou partou :-)



Na programu bylo nekolik vyhlasenych klubu, naprosto neskutecna plavba po Dunaji, vanocni trhy a moje nejoblibenejsi - lazne s venkovni virivkou na strese.



Dobra organizace, komunikace, vsichni pratelsti. Uteklo to jako voda - mohlo to byt delsi! :)

Fana Budapešť 26.12.2022 18:43

Jelikoz si pamatuju jen cestu tam a zpatky, tak muzu rict, ze party zvladnuta na jednicku💀

Sesla se asi ta nejlepsi parta magoru a opravdu to stalo za to🥹

Vyber klubu naprosto skvely, boat party silena a termaly za to staly taky🤩urco doporucuju!

Monča Budapešť 26.12.2022 16:05

Top zájezd. Sešla se nejlepší parta párty bláznů, kteří to rozjeli. Nejlepší průvodci. Výborný výběr klubů. Příští akci repete.💪

Tereza Budapešť 23.12.2022 15:50

Skvělý, úžasný, dokonalý! Sešla se skvělá parta lidí, kterou doplnili skvělí průvodci. Jedna kalba za druhou a každá byla v topu🥳 Víkend, kde prostě jen vypneš (doslova) a neřešíš nic, tohle by měl zažít každý a určitě mám v plánu jet znova🤩

Sandra Eliašová Budapešť 23.12.2022 12:27

Naprosto úžasnej zájezd, skvělý pařby úžasný průvodkyně se kterými jsme dobře zapařili! Nejradši bych se do Budapeště vratila a dala si to všechno od znovu, vůbec jsem se tam nenudila už aby brzy znovu něco vymysleli a jeli jsme 😅

Chci jet a zažít to

Přidat vlastní recenzi



Přiložit fotografie ze zájezdu (max. 5 nejlepších)