Recenze a hodnocení

Jakub Zrće 31.8.2022 19:32

To nejde ani popsat... Zkrátka neuvěřitelné zážitky, párty loď nejlepší na světě!! √

Jakub Zrće 31.8.2022 19:28

To nejde ani popsat... Zkrátka neuvěřitelné zážitky, párty loď nejlepší na světě!! √

Gabriela Zrće 13.8.2022 07:30

Jedna velká šílená párty, průvodkyně Míša a Zuzka v TOPU ♥️☝️!!! Každý den na skupince informace co kde jak, každý den program od holek, tipy kam zajít na jídlo, na drink. Vše super. Příští rok se vidíme ♥️☝️ a doufám, že s námi pojede zase Míša se Zuz. 🚀🏝

Holky moc děkujeme, bylo to hrubé 🍾🥂

🥂🥂

Jan Novák Zrće 17.7.2022 19:36

Jen pár nápadů na zlepšení, nevím kam jinam to napsat. Hodnocení průvodců, které přišlo smskou není moc otevřený k možnosti se vyjádřit.

První věc, která překvapila více lidí ze zájezdu je, že zájezd neobsahuje vstupenku na festival, ale pouze ubytování a cestu, takže na to pozor. ;)

Bylo by fajn při prodeji lístků na city bus a drinky uvést rovnou kompletní informace. :) City bus na 6 dní za 270 kuna, pričemž se dají kupovat lístky přímo u řidiče (jedna jízda za 20 kuna), takže mnohdy se šestidenní lístek vůbec nevyplatí. To samé Jumbo drinky, které se dají předem koupit. Nikde nebylo řečeno, že se dají uplatnit pouze v určitě odpolední hodiny a jen na některé akce. Takže hodně lidí je nakonec mělo problém uplatnit.

Co se týče průvodců, tak můj celkový dojem je takový, že si jedou za výdělek užít velkou kalbu a mnohokrát na úkor svých klientů. Měli by si uvědomit, že oni nemají být středem pozornosti, ale naopak jejich klienti. Vícekrát se stalo, že si člověk našel místo na akci a průvodci jim ho sebrali se slovy, že oni jsou vedoucí.

Chyběla tam například i nějaká akce u bazénu, kterou by pořádali průvodci pro členy zájezdu, aby se i člověk, který nejede v partě mohl zapojit do kolektivu.

Barča Zrće 7.10.2021 20:41

Byli jsme na Zrče v posledním termínu, ale i tak neskutečná, úžasná párty, u který nechceš, aby někdy skončila. Nejlepší lidi. Lépe zakončit léto ani nešlo. Partyboat skvělá, překonala veškerá má očekávání.

Náš průvodce byl Fíla, který s námi kalil až do svého úplného vyčerpání. Asi nesmrtelný člověk. I bez Zrče festivalu, jsem si to s naší partou neskutečně užila. Skvělý zážitek, na který nezapomenu.

Vašek ( strejda ) Zrće 9.9.2021 13:36

v terminu 3.8. - 8.8. se sesla skvela parta... hlavne pokoj 104, kde se kalilo od rana do rana... party lod byla nezapomenutelna... pruvodce nebudu hodnotit, protoze jsem byl poprve a nemam srovnani... kazdopadne pristi rok tatry a zrce to jisti🔥🔥🤩🤩

Kuba Zrće 9.9.2021 13:13

Termín 3.8-8.8

Letos podruhé a zase toop.

Pokoj 104 4ever ♥️

Filip Zajíček Zrće 1.9.2021 08:14

ZRĆE 23.8. - 28.8. 2021

JEDNA - ENORMNÍ - ULTRA - PÁRTY! Tento zážitek pro mě bude věčný! Byl jsem poprvé na takovém typu akce a už 1. den jsem si byl na 1000% jistý, že za rok jedu zase. Za tohle všechno můžu poděkovat nejen lidem, spolucestujícím, kteří byli semnou a byli naprosto úžasní, ale HLAVNĚ delegátce Lůce https://www.instagram.com/pole_lu/ To byla neuvěřitelná osobnost. Tak šíleně energetického, pozitivně nabitého a skvělého člověka jsem snad ještě nepotkal. S každým problémem si dokázala hravě poradit, komunikace, organizace, všechno na 1*. Moje zbožné přání je, abych jel příští rok znovu pod jejími úžasnými křídly!

Všichni víme, že Chorvatsko není úplně levný kraj díky mohutnému návalu turistů, tudíž samozřejmě i poloostrov Pag, město Novalja a samotná Zrče BEACH tomu není výjimkou, ale opravdu to stojí za to. Doporučuji při rezervaci hned nahodit 5x Jumbo drinky, určitě se ti budou hodit, minimálně jako aperitívek před takovou šíleností. Papaya, Noa, Backstage, Nomad nebo Kalypso, ani snad nedokážu říct kde je to lepší, všude si užiješ naprosto úžasnou párty plnou neskutečných těl a bezvadných lidí! Všechno záleží na lidech a jak jsem psal na začátku, moje parta byla TOP! Určitě si to nenech ujít. Je to nepopsatelný zážitek!!!

Petra Zrće 31.8.2021 18:18

S partou jsme jeli na Zrće v termínu 23.8-28.8. Jeli jsme poprvé a nikdo z nás nečekal že to bude až takováhle bomba🔥Byla to jedna velká party se skvělými lidmi a mezi nima nechyběla ani naše průvodkyně Lucka, která nechyběla na žádný party a vždy to s nama extrémně odpálila🚀🖤Rozhodně jsme na Zrće nebyli naposled, a diky za skvělý zakončení léta❤️

Denisa Zrće 30.8.2021 16:53

S partou jsme jeli v termínu 23.-28.8. Na Zrće jsme předtím ještě nebyli a neskutečně jsme si to užili! Byla to jedna mega obří párty a rozhodně jsme nebyli naposledy. Naše průvodkyně byla Lůcá, která byla stejně crazy jako všichni od nás a vždycky to s náma rozjela!🤪❤️ Díky moc za nejlepší párty tejden!❤️

Přidat vlastní recenzi