Eva Oslancová Zrće 16.7.2019 15:50

Přidávám trochu netradiční recenzi...co se tyče partykyblu a zájezdu na Zrce, tak ten byl top, nejlepší dovolená jakou jsem kdy zažila a k tomu takový malý bonus..potkala jsem tam svého nynějšího manžela..kdo by to byl řekl, ze na takovéhle dovolené je něco takového možné..ale jo, partykybl nás dal dohromady a ja nyní ziju na Slovensku a jsem 14 dni vdaná..takže děkujeme Partykyblu za naši opravdu nejlepší dovolenou 😃

Kamil Zrće 13.7.2019 21:00

Byla naprostá pravda,že na Zrče se vůbec nespí,na spánek neni vůbec čas,jinak přijdete o skvělý zážitky,který se tam dějou a ty hovada co potkáváte :D Párty loď byla úplně výmaz,ale dal bych reset znova.Na tenhle zážitek neexistuje slovo,to se nedá popsat lidi:D Každopádně zda to čte nováček,tak ať neváhá a rezervuje okamžitě zájezd.Těším se na další dovču a zdravim všechny účastněný posledního Zrče..... btw. fotky žádný nemam,lepší je to bez důkazů :D

Denisa Zárubová Zrće 13.7.2019 18:47

Ahoj! Jestli můžu tento zájezd doporučit? Rozhodně ano! Byl to týden neskutečných zážitků, které vám pártykýbl zprostředkuje. Zajistí vstupy a všechno. Určitě ve ulehčí a bylo to moc fajn:)

Otto Zrće 11.7.2019 11:46

Nejlepší dovolená z nejlepší partou lidí 👌

Eva Zrće 9.7.2019 12:17

Nesklamalo nič! Od nástupu do brňackeho busu po odchod... Nekončiaca alko párty 😂🙏🏻 Bolo to MEGAAAA!!!!! Budúci rok ak to výjde ideme zas ❤️

Michaela Zrće 6.7.2019 13:55

Skvelý zájazd, najlepšia párty loď ..ďakujeme

Albedo Zrće 19.6.2019 11:08

Odpadky, špína. Jízda autobusem - jednosměrně za 20 kun. V klubu Papaya byl poměr muži/ženy 10/1.

Party Kýbl 19.6.2019 16:47

Ahoj! Děkujeme za názor. Vždy se na našich zájezdech snažíme držet poměr kluci vs. holky 50:50. Samozřejmě se může stát, že je nějaký termín převaha kluků, ale poměr nikdy není 1/10. Zrovna v červnu máme poměr obrácený a jezdí s námi více holek, takže si nejsme jisti, jestli jsi byl podle jména s námi na zájezdu :)

Zobrazit odpověď
Petra Havlíková Zrće 19.6.2019 08:43

Jsem letos první termín na Zrće a naprostá bomba 😍 Dokonce mi přijde, že je tady na zájezdu převaha holek a osobně bych ocenila víc kluků 😅😅 Kluby prostě wau! Je jich tady tolik, že nemáš šanci všechny projít! Skvělá hudba, perfektní DJs, čistá pláž, nemám co vytknout 😊 Cesta busem utekla a průvodci byli fajn 😊

Albeno Zrće 18.6.2019 14:32

Na Zrće jsem byl minulý rok. Na jednu ženskou vychází tak 10 borců. Většina osazenstva vypadá jako klon Cristiana Ronalda. Když se jdete potápět do moře, tak se na dně válí sklo, plechovky a obaly od léků. Pláž po ránu smrdí močí. Hnus.Snaží se to sice uklízet, ale nestíhají. Už bych tam nejel. V autobusu horko a cesta nekonečná. Poslední den vás vypakují ráno v 9 z hostelu a odjezd je až večer v 19. Můžete celý den sedět na kufru.

Party Kýbl 16.7.2019 17:00

Ahoj! Děkujeme za názor. Vždy se na našich zájezdech snažíme držet poměr kluci vs. holky 50:50. Samozřejmě se může stát, že je nějaký termín převaha kluků, ale poměr nikdy není 1/10. Zrovna v červnu máme poměr obrácený a jezdí s námi více holek, takže si nejsme jisti, jestli jsi byl podle jména s námi na zájezdu :) Jinak pláži Zrće byla udělena Modrá vlajka, která značí vysoký standard pro čistotu vody a recyklace odpadů na pláži. Poslední den organizujeme společný program na pláži, zavazadla se uloží dopoledne do autobusů, kde zůstanou až do odjezdu uzamčena. Autobusy přijíždí dopoledne s další skupinou a řidiči musí na místě dělat povinné 9h pauzy. Někdo i poslední den vyrazí na pláž Zrće a zakončí dovolenou na odpolední after beach party :)

Zobrazit odpověď
Zdeněk Čermák Zrće 18.6.2019 12:38

Jeli jsme s kamarády na Zrče. Celkově zážitek nic moc. Ceny v klubech jsou astronomicky vysoké. Je tam obrovský nepoměr kluků/holek. Jestli myslíte, že se tam s nějakou holkou seznámíte, tak na to zapomeňte. Jsou tam jenom samé "štětky" s nalepenými nehty, které touží jen po tom, abyste jim zaplatili ten drahý litrový drink, pak na vás kašlou. Je to pro děcka, které jsou celý týden v alkoholovém rauši za peníze od rodičů a je jim jedno, že je tam krmí předraženými blafy. Ubytování také nic moc, všechno rozbité a otlučené - asi normálně jede disko i na ubikacích, nevím. Hodnotili jsme to ze strany pořadatele pouze jako ždímačku na peníze.

Party Kýbl 16.7.2019 17:11

Ahoj, děkujeme za názor. Máme dokonce klienty, kteří na Zrće našli životní lásku a poslali nám fotky ze svatby :D Fakt záleží, jak je kdo šikovnej a umí se seznamovat. Primárně se s námi jezdí lidi hlavně bavit a na chvíli vypnout a prostě nic neřešit viz ostatní recenze :) Pokud jsou na nějakém ubytování rozbité věci (může se to stát po předchozí skupině), je třeba vše hned nahlásit, abychom to mohli dát co nejdříve do pořádku.

Zobrazit odpověď
Přidat vlastní recenzi