Rezervuj si zájezd nyní a měj jistotu, že o peníze nepřijdeš! Přečíst více.

Recenze a hodnocení

Aneta Zrće 22.9.2020 18:22

Letos jsem byla na Zrće s Party kýblem poprvé a v srpnu jsem musela jet znova. 😀 Byla to ta nejlepší dovolená, co jsem kdy zažila. Super parta lidí, skvělá atmoška a hlavně nejlepší průvodce Lůca. ❤️ Na to, že jela jako průvodce poprvé, tak to zvládla na jedničku! Snažila se vymýšlet hry jak na pláži, tak v autobuse. Na akce jsme chodili společně, pořád se nám věnovala a ty kalby s ní byly úplně nejvíc. 😂🤪



Děkuju za všechno a zase příští rok! ❤️

Honza Zrće 30.7.2020 09:43

Jel jsem uplne sam a poprve. Rychle jsem se seznámil s ostatními a užil si neskutečnou strelbu!💪😂

Středu nikdy nezapomenu - party boat a Italové v NOE - nejlepsi party den myho zivota - bez kecu😉😂



Musim vyzdvihnout DJ Manene kt to slušně rozbil prave na party lodi a v Papaye.

Dale průvodce Honzu kt mi zařídil skoro vsechno co jsem si vymyslel a proste dobrej střelec! Fakt tenhle frajer se na pozici party průvodce narodil. Diky moc Hanzi!👍



Bohuzel druhy party průvodce Lucka byla o dost slabší. Ted s odstupem beru zpet tu kritiku za nedostatek soutěži - chápu ze ne vsichni v sobe maj tolik energie jako ja anebo chtej soutěžit.

Ale co proste nemuzu jen tak přejít je Tvuj výkon v buše zpatky

- situace na hranicich kde prave průvodce je od toho aby nam řekl ci se deje, ale ty tam jenom spis

- počítání cestujících

- autobus z Brna odjíždí a nechává v Brně

Honza Zrće 27.7.2020 19:18

Letos jsem byl poprvé a rozhodně ne naposledy :) Skvělý týden, skvělá banda lidí a hromada chlastu :D A Filip Bouček je největší pařmen a nejlepší průvodce na světě :D

Evča Zrće 27.7.2020 12:17

Letos jsem byla po druhé a zas to bylo super! Velké díky patří párty průvodci Fílovi, který se o nás krásně staral jak na Zrce, tak i po příjezdu do ČR, kdy pokračoval v průvodcování i v pražském klubu! Pro ty co váhají jestli jet, tak určitě doporučuji, takováhle dovolená se nevyrovná ničemu!

Ondis Zrće 22.7.2020 19:00

Zdravím lidi, letos poprvé jedeme s kámošema na Zrće a mega se těšíme. Jedeme v termínu 21.8.-26.8., kdyby někdo z těch, kteří tam míří také, chtěli dát vědět a měli zájem o předčasný seznámení, ať můžeme akci rozjet už cestou z Prahy, neváhejte a napište mi na FB: Ondřej Parth. Díky a uvidíme se 🥳

Simonka Zrće 22.7.2020 18:56

Letos jsem byla na Zrće už po třetí, musím říct že i přes koronku partykýbl nezklamal. Zásluhu na tom má především průvodce Fíla, věnoval se nám jako partě na 110% ❤️

Filip Škrabalek Zrće 20.7.2020 17:09

Skvělá parta lidí, na skvělim místě, super průvodce (honza) se kterým bylo vždy o zábavu postaráno. Velké díky patří PartyKýblu

Tomáš Zrće 20.7.2020 14:41

Nezapomenutelný zážitek všem kdo ještě nejel vřele doporučuji✌🏻 Skvělá parta lidí, hodně zábavy a alkoholu ty nejlepší mejdany😁 A hlavně nejlepší průvodci, které jsme měli Honza a Lucka s nimi to nabralo úplně jiný směr 🤙😁

Honza Zrće 19.7.2020 22:00

Nejlepších 6 dní mého života, super lidi, skvělý mejdany a nejlepší párty průvodce Honza. Všem doporučuji. Nezapomenutelný zážitek.

Zdeněk Zrće 16.7.2020 15:57

Neskutečná párty! Jeden z nejvíc intenzivních zážitků v mém životě 🔥❤️ lidičky to se nedá popsat musí se to zažít. Náš párty průvodce Adam byl naprosto skvělej a vždy zakalil s námi 🤪 pokud někdo plánujete jet doporučuji apartmány moonrocks jsou v centru všeho dění a jsou tam skvělý kalby u bazénu

Za mě má zájezd 10 z 10ti 😌

I po těch 4 dnech kdy je člověk mega unavený a zlámaný tak se mu nechce odjíždět a nejraději by tam zůstal celé léto! ❤️

Přidat vlastní recenzi